Brána a uzatvorenie dvora

15.06.2011 15:32

Dobrý deň susedia,

posledné dva týždne pripravujeme zmluvu s majiteľmi pozemku pod domami na Povrazníckej ulici, tak aby sme mohli s ich súhlasom osadiť bránu a zamedziť vjazd áuto do vnútrobloku. Hľadáme ešte možnosti ako získať financie na zakúpenie a osadenie brány preto Vás všetkých oslovujeme s možnosťou:

Pôžička na uzatvorenie dvora

Chýba nám približne 4.000,- EUR na uzatvorenie. Máme jedného záujemcu o parkovanie za dohodnutých 1.000,- EUR na rok (tzv. prepožičané členstvo). Potrebovali by sme ešte 3.000,- EUR na uzatvorenie.
Preto oslovujeme našich členov, ktorí majú záujem o požičanie financií do o. z. na 1 rok (samozrejme bezúročne). Na základe zmluvy o výpožičke medzi členom a o. z. by nám člen požičal financie. Tieto financie sa členovi vrátia v ďalšom roku, po 1.4.2011, kedy budeme platiť členské príspevky do o. z. na ďalší rok. Nie je to povinnosť členov, je to len najrýchlejšia možnosť získania financií na uzatvorenie dvora a obmedzenie prechodu cudzích osôb a parkovania cudzích vozidiel nerešpektujúcich zákaz vjazdu. Prosíme tých členov, ktorí by nám mohli tieto peniaze požičať, aby nám napísali e-mail na vnutroblokslavia@gmail.com alebo kontaktovali nášho zástupcu vo Vašom vchode. Výška pôžičky je dobrovoľná a závisí len a len na zvážení člena.

 

Ďakujeme za Váš záujem spraviť niečo pre Vaše okolie.

 

O.Z. Vnútroblok Slávia